De Klussenier Marco Cornelisse
De Klussenier Marco Cornelisse

Accra 29
1531 RH Wormer

Dien uw offerte-aanvraag in   


06 4996 8763
m.cornelisse@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 34253300

Even voorstellen

Mijn naam is Marco Cornelisse en ik woon samen met mijn vrouw, twee zonen en een dochter in Wormer, gelegen ten noorden van Zaanstad. Ik ben al jaren als zelfstandig ondernemer aan de slag onder de vlag van De Klussenier. Dit doe ik met veel plezier en tot mijn volle tevredenheid. Particulieren en bedrijven kunnen bij mij terecht voor alle verbouwing- renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in en rond het huis.

Ik ben opgeleid tot elektricien en kan u op dit vakgebied alles aanbieden. Daarnaast realiseer ik de meest uiteenlopende verbouwingen en timmerwerkzaamheden zoals de installatie van een nieuwe badkamer. In geval van een badkamerverbouwing is het mogelijk dat ik dit project vanaf de aanvraag tot en met de oplevering begeleid. Ik kan met u mee naar de showroom en u adviseren over de aan te schaffen materialen. Ik neem graag met u door wat er mogelijk is in uw badkamer. Zo bent u bij mij vaak voordeliger uit dan dat u zelf eerst iets uitzoekt in een showroom en daarna pas iemand zoekt die dat kan plaatsen. Daarbij heeft u altijd één aanspreekpunt voor al uw vragen omtrent uw verbouwing.
Voor het plaatsen van keukens, installatiewerk, schilderwerk, tegelwerk, sierpleister, het leggen van houten vloeren en bestrating ben u bij mij ook aan het juiste adres. Kortom, voor alle grote maar ook kleinere klussen in en rond uw woning.

Ik vind het heel belangrijk om kwaliteit te leveren en de klant tevreden te stellen. Dus ik streef er naar om een karwei op tijd volgens de afgesproken prijs tot in de puntjes af te leveren. Na oplevering wil ik graag dat u en ik trots zijn op het geleverde werk. Zoals iedere Klussenier ontvangt u van mij een vrijblijvende offerte en 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Hebt u een verbouwing gepland staan? Neem gerust contact met mij op, ik denk graag met u mee. U hebt de mogelijkheid om te mailen maar voor direct persoonlijk contact kunt u mij ook altijd bellen.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...